2014. április 18., péntek

I'm back, darlings!

Drága, hiányzott Olvasóim!

Meglepő, nem igaz? Újra életjelet adok magamról, és - remélhetőleg - éppen egy jó hírrel térek vissza ti Hozzátok! 
Visszatérek. 
Kicsivel több, mint egy éve már annak, hogy az előző bejegyzést ugyan fájó szívvel, de szükségszerűnek éreztem megírni, miszerint szünetet kell, hogy tartsak bizonyos okok miatt. Szeretném elmondani, hogy minden egyes megjegyzést, támogatást, amit kaptam Tőletek, elolvastam, és le se tudom írni azt az érzést, hogy mennyit jelentettek nekem ezek. Hogy mennyit segítettek nekem abban, hogy most ismét visszatérjek a Blogger világába. 
Izgatott vagyok, mivel hálámat egy új történet keretein belül szeretném megmutatni Számotokra, mely teljesen a saját képzeletem szüleménye. Remélhetőleg az, hogy nem fanfiction, nem vesz vissza a kedvetekből, hogy elolvassátok. 
Mindenesetre nekem már az is sokat jelent, hogy még talán vagytok páran, akiket Olvasómnak nevezhetek. 

A történetről annyit, hogy három különböző ötletből alakult ki - és én éppen ezért imádom. Besorolásilag fantasy, de persze napjainkban játszódik a saját világunkba. 
Damien G. Hunter
Terveim szerint, olyan 20-30 fejezet közé sorolnám a fejezeteket - egy fejezet pedig 7-10 oldalig terjedő hosszúságúak lesznek, úgyhogy "jó szokásomat" nem hagytam el máig sem. S bár elviekben egy éve nem írtam, gyakorlatilag ez idő alatt végig egy újabb és újabb történetbe kezdtem bele, mialatt rengeteg (rengeteg!) könyvet elolvastam, ami miatt talán a szókincsem is bővült. Csakhogy a kimaradás az kimaradás, ezért valószínűleg kelleni fog egy kevéske idő, hogy újra visszarázódjak. 
A blog címe Elemi ösztön, avagy alcímként még megjelenik a Quinta Queen is. Lesz benne akció, szerelmi szál, na meg persze bonyodalom is - de az bőven.

Köszönöm az Irresistible-n a 71 rendszeres olvasót, akik annak ellenére is feliratkoztak, hogy a blog szünetelt, illetve a lassan 31.000 oldalmegjelenítést is! Elképesztőek vagytok! 
S még egyszer köszönöm a támogatásotokat! 

Ha kíváncsiak vagytok Tadleigh és Damien történetére:

Szeretettel, Tyra Weaver 

5 megjegyzés:

  1. Kedves Tyra
    Nagyon örülök hogy visszatérsz hogy egy uj történet
    Nagyon kiváncsi vagyok az uj történetedre és biztositalak hogy olvasni fogom :D
    Szeretettel: Leyla

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Leyla!

      Szerintem kettőnk közül én vagyok az, aki most jobban örül!:]
      Nagyon köszönöm!

      Puszi, Tyra W.

      Törlés
  2. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Visszajotteeeeeeeeeeeeeel! :')) most kepzeld el, hogy visitva ugralok az agyamon. Mert igy is van. :D jujj dee joooooo. :$ iiiiiiiiii, de izgulok. Uuuuuuuu, de orulok. Oke, abbahagytam. Majd kesobb tombolok tovabb. :D amugy lesz valami azokkal a reszekkel, amiket erre a blogra megirtal, vagy vegleg befejezted? :)
    Irjal hamaaar. :) puszi, Cori. <3<3<3
    Ui.: aaaaaaaaaaaa/iiiiiiiiiiiiiiiiiiii/uuuuuuuuuuuuuuuuuu! :DDD<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, Cordelia!

      Hát még én hogy örülök, hogy Te ennyire örülsz a visszatérésemnek! Nagyon jól esik! <3
      A tombolásod nekem kecsegtető, úgyhogy csak bátran.

      Puszi, Tyra W.
      Ui.: Már ezt a másik blognál megválaszoltam. De ettől még, tudod, van az a mondás, hogy "Bármi megtörténhet". Ám nagy valószínűleg - sajnos - a válasz inkább a nem, mint az igen...

      Törlés
  3. Már 2017 és semmi. Jó lenne nagyon, de nagyon és mások is örülnének, ha folytatnád. Nagyon jól írsz.:)

    VálaszTörlés